Blog door Socializious

Power to video!

Terwijl de regen zijn ronde doet op de achtergrond, ga ik jullie iets vertellen over de kracht van video. Tegenwoordig niet meer weg te denken en ontzettend booming op Social Media. Video gaat ook in 2020 een heel belangrijk spel spelen!

Video kan heel veel betekenen voor bijvoorbeeld de conversie naar je website. Denk aan de seo en de content die je schrijft. Je zou zeggen dat visuals het winnen van een filmpje maar dat is niet zo. Met beeld geef je een extra stukje persoonlijkheid. Je ziet een persoon en hoort een stem. Het schept een emotionele band met de kijker!

Ik snap heel goed dat je het eng vindt om te starten met video opnemen. Ontwennig en wat moet je zeggen? Mijn tip is om rustig te starten met een 15 seconden filmpje waarin je jezelf voorstelt. Daarna kan je een 60 seconde pitch houden voor jouw bedrijf of merk bijvoorbeeld!

Nog een tip: zorg voor een rustige achtergrond, dus weinig ruis. Harde muziek of ronddraaiend beeld stoort alleen maar. Het komt de boodschap niet ten goede. Ondertiteling is echt een must do. Kan het nou niet, verwerk het in je content. Ben je geneigd veel te zwaaien met je handen alsof je een dans doet, ga gewoon op ze zitten!

Wil je nou meer weten over video opnemen en welke contentstrategie het beste werkt voor jou? Stuur mij een bericht, ik neem graag de tijd om samen met jou hier aan te werken!

Laat een reactie achter