Communicatie zorgt voor verbinding!

De wereld van is verbonden door communicatie. Overal zit een vorm van communicatie in. Of het nou een publicatie is van een tijdschrift of dat er een documentaire gemaakt wordt over de telefoon, alles verbindt ons met elkaar.

Morse code of postduif

Kun je je voorstellen dat je in je tuin een vuurtje stookt, en via rooksignalen je buurman laat weten dat je gaat barbecueën? Of dat je in Morse code een post schrijft? Hallelujah voor de ontwikkeling van communicatie. Nu kan je via sociale media een groepschat beginnen over de barbecue acties van de buurman afgelopen zomer. Dat zorgt voor verbinding.

Communicatie mogelijkheden

Tegenwoordig heb je op Instagram ook veel communicatie mogelijkheden in de vorm van berichten of video. Er komen steeds meer opties bij. Allemaal brengen ze jouw boodschap over op hun eigen manier. Ik noem ze voor je op:

Boodschap overbrengen doe je zo op Instagram


1. Feed 💁🏼‍♀️ mooie visuals, het liefst van jouw eigen mooie koppie, met waardevolle content bij die jouw boodschap overbrengt.
2. Stories💁🏼‍♀️ gewaagde video’s, designs, templates en funnels sieren jouw stories en de boodschap zit er midden in.
3. IGTV💁🏼‍♀️ soms heb je een grote boodschap. 15 sec. video’s zijn dan geen optie. Instagram televisie biedt de mogelijkheid om lange video’s te delen. Bij een minuut of langer, kan je hem ook als voorbeeld in je feed laten zien.
4. Reels💁🏼‍♀️ Deze trend lijkt op Tik Tok. Als je jouw boodschap met de wereld wilt delen is reels de optie. Zoek er een lekker muziekje bij en een mooie video, en de explore pagina van Instagram ziet jouw boodschap.
5. Gidsen💁🏼‍♀️ In een Instagram gids kun je jouw favoriete inhoud op één plek bewaren. Dit kunnen je eigen berichten zijn of die van andere accounts

Nu het leven zich vooral online bevindt, en we daar kunnen shoppen tot onze batterij 🔋 leeg is, zeg ik LET’S GO 🛍

Een sterke strategie met socialmediamanagement

Wil jij meer zichtbaar zijn, tijd overhouden voor je eigen bedrijf en een sterke strategie voor jouw social media? Dan ben je bij Socializious aan het goede adres.

Contact

Instagram: @socializious
Email: info@socializious.nl
Website: www.socializious.nl

Laat een reactie achter