Blog door Socializious

De kracht van storytelling


Dat eeuwige uitstel gedrag doordat je de perfecte jij uithangt. Dat belangrijke document is onvindbaar want de chaos in jij had weer een feestje gister. De droom van een nieuwe lancering is helaas een nachtmerrie, want je blijft maar twijfelen!

Klagen, zeuren, ontkennen, tja je kan lekker zo doorgaan en trouwen met de erge versie van jij. Ik garandeer je bij deze dat het huwelijk geen stand zal houden!

Wist je dat je iets moois kan doen met slechte eigenschappen? Zet ze centraal in storytelling. Bedenk een herkenbare situatie en write about it. Schrijf aan de erge jij of over de erge jij. Alles kan en mag, er is alleen wel één voorwaarde:

  1. Dat je het verhaal eindigt met de de goede jij die de erge jij eens flink onder handen neemt!

Wat ook een leuk weetje is, is dat mijn goede ik graag storytelling doet. Het liefst samen met jou. De machtig mooie wereld van (visuele) storytelling verkennen. Vanaf januari 2020 allemaal mogelijk!

Wil je jouw wereld verkennen door storytelling toe te passen in jouw contentstrategie? Dat kan! Neem contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Welke slechte eigenschap zou jij inzetten in storytelling?

Laat een reactie achter