Blog door Socializious

Go back to the zoo!

Ik ben altijd gek geweest op verkleed feestjes. Festivals zoals Valtifest met een thema gaven mij groen licht om los te gaan. De mooiste keer was het thema dierentuin. Ik toverde mijzelf om als een zebra 🦓 . Ik liep over straat, trotseerde de tram, pont en was onherkenbaar, maar zo herkenbaar. Het mooiste was dat we allemaal verkleed waren en met z’n allen één waren. We voelden ons verbonden en hadden interactie op gelijk niveau!

Alle Social Media kanalen hebben met elkaar gemeen dat:

1. Het mensen met elkaar verbindt
2. Het de mogelijkheid geeft om dingen te delen en interactie aan te gaan met elkaar.
3. Het interessant is voor jou als ondernemer of mkb bedrijf.
4. Het niet betekent dat je alle Social Media kanalen blindelings moet inzetten, het managen van een Social Media platform voor een bedrijf kost heel veel tijd!

Van strategie tot lead

➡️ Beter is het eerst goed te bedenken hoe en of je via een van de Social Media kanalen jouw doelgroep of netwerk kan/gaat bereiken. Ik geloof dat merkbeleving en betrokkenheid ontstaan door een goede samenwerking met jou als klant. Wat inspireert jou om te doen wat jij doet? Jouw verhaal is namelijk uniek, nog beter, jij bent uniek!

Socializious biedt Social Media beheer & ondersteuning, storytelling en -contentstrategie voor mkb bedrijven en ondernemers. Maakt graag van jou een storyteller en schrijft met liefde teksten voor jouw bedrijf.

Website: www.socializious.nl
E-mail: info@socializious.nl
Instagram: @socializious
Facebook: @socializious
LinkedIn: @lizaroskam @socializious

Laat een reactie achter