Een persoonlijk stijladvies, waardoor jij de juiste krachtige en vrouwelijke uitstraling vindt.

Styled by Simoon geeft je op maat gemaakte nieuwe look!

Een paar maanden geleden heeft Liza mij geholpen met mijn storytelling en is hieruit een fijne connectie tussen ons ontstaan. Als Stijlexpert voel ik aan wat jij nodig hebt. Maak ik jouw kracht zichtbaar. Ik kijk naar het totaalplaatje: zowel je uiterlijk, gewenste uitstraling en je persoonlijkheid. Dit drietal blend ik tot een persoonlijk stijladvies, waardoor jij de juiste krachtige en vrouwelijke uitstraling vindt.

Wil je meer weten over mijn styling? Kijk dan even op mijn Instagram: https://www.instagram.com/styledbysimoon/?hl=nl

Nieuwe look. Nieuwe kansen. Laat verbaal en non-verbaal van je horen

Zelf heb ik jarenlang zwart gedragen. Dit vond ik destijds mooi, voelde ik mij vooral veilig in. Hierdoor kon ik lekker in mijn eigen bubbel blijven zitten zodat niemand mij iets kon maken. Maar ik creëerde dmv de zwarte kleur ook een energetische afstand naar mijn omgeving. En paste ik mij onbewust aan. Doordat ik in contact kwam met holistische massages ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in mijn lichaam. En heb ik ontdekt wat kleur voor mij doet. Het heeft er voor gezorgd dat ik nooit meer zwart draag waardoor ik mij krachtiger en zekerder voel, waardoor ik nu toegankelijker overkom naar mijn klanten. Zodat ik alleen maar klanten aantrek die mij energie geven.

3 tips voor een krachtigere gloed

  • Makkelijk he? Gewoon random iets uit je kast trekken elke ochtend. Aantrekken wat je wel leuk vindt. Wat lekker comfortabel zit, niet te strak. Je liever normaal overkomt. Maar eigenlijk niet weet wat nu echt bij je past.
  • Stiekem zoek je die krachtige uitstraling. Draag je nu eigenlijk al meer dan 3 jaar dezelfde kledingstijl terwijl je nu heel anders in het leven bent gaan staan dan een aantal jaar terug.
  • Onbewust beïnvloeden kleuren en kleding ons gedrag. In hoe we die dag in ons vel zitten, in hoe gesprekspartners ons zien. Laat mij je als stijlexpert helpen de looks te vinden, waarmee jij je het sterkst voelt. Zodat jij bewust uitstraalt wat je wil uitdragen. Wat je uiteindelijk meer klanten en meer omzet oplevert.

Hier mijn 3 tips om je vast op weg te helpen

1. Kies voor kleur en kies dan voor de juiste kleuren die passen  bij je persoonlijkheid. Ben je bijvoorbeeld heel direct en aanwezig van jezelf? En wil je graag die nieuwe klant binnenhalen of wil je graag dat je klant vertrouwen krijgt in jou? Kies dan niet voor rood, maar kies dan bijvoorbeeld voor een rustigere kleur.

kleuren, en stijlen toegepast op klant. Stofmaterialen zijn een mooie investering

2. Investeer in stofmaterialen, stoffen zijn heel bepalend voor je uitstraling. Hoe gladder een stof is, hoe afstandelijker je overkomt. Leer heeft bijvoorbeeld een hardere uitstraling dan een wollen trui (wat eerder liefelijk is). Let er dus ook hier op wat past bij je als persoon. /En heel belangrijk. Wat wil je uitstralen?

3. Kies voor de juiste pasvormen en dan bedoel ik dit in combinatie met stofmaterialen. Ookal zit je nu veel thuis en is het heel aantrekkelijk om een joggingbroek aan te trekken. Kleding beïnvloed je productiviteit en hoe je in je vel zit. Kies voor pasvormen die je vrouwelijk laten voelen. Een hoge taille legt het accent op je taille wat al een groot effect kan geven. Kies dan ook eens anders dan een jeans. Het wil niet zeggen dat je in een jeans normaler overkomt dan in een gekleurde broek 😉

Ik ben benieuwd welke kleuren en pasvormen bij jou passen. Veel succes. Ik hoop dat deze tips jou al op weg kunnen helpen.

Heb je vragen voor mij of lijkt het je leuk om eens digitaal kennis te maken samen?

Stuur me gerust een DM bericht op insta of stuur een mailtje naar simoon@styledbysimoon.nl

Lieve groet,
Simoon

Laat een reactie achter