Gastblog

The woman in marketing Robin Simons

Liza vroeg mij een blog artikel te schrijven over mijn bedrijf en ons vrouwelijke marketeers netwerk. Een korte introductie over mijzelf is misschien wel op z’n plaats. Ik ben Robin Simons, een jonge ondernemer, met passie voor mensen en marketing. Ik drink graag een glas rosé op een terras ergens in Zuid-Frankrijk, waar ik sinds een jaar woon. Via mijn social media kanalen geef ik tips over marketing, ondernemen en vertel ik over mijn leven aan de Côte d’Azur.

Vrouwelijke marketeers netwerk

Ik geloof in de kracht van vrouwen en het verenigen van professionele, ondernemende vrouwen die werken in de marketing branche. Want, waarom zouden we concurreren terwijl er altijd ruimte is om samen te werken en elkaar te helpen?

Vanuit die gedachte en visie ben ik Woman in Marketing gestart. Ik begon als freelancer, werkte voor verschillende klanten en verdiende daar een goede boterham aan. Wat me opviel is dat ondernemers helemaal niet bezig willen zijn met het managen van verschillende freelancers. Ze hebben een duidelijke doelstelling en willen resultaat. Hoe? Dat maakt niet uit. Als het maar binnen het budget en de richtlijnen van de onderneming gebeurt.

Woman in Marketing is een full service marketing bureau, wij fixen de marketing uitdagingen van onze klanten. Je kunt onze rol vergelijken met die van een aannemer. De klant vertelt ons wat ze willen bereiken en wij zorgen voor de juiste mensen en resultaat.

Sluit je aan
Onze droom is het wereldwijd verenigen van vrouwen die werkzaam zijn in de marketing branche. Wij geloven dat de beste resultaten behaald worden wanneer je de vrijheid hebt om opdrachten te kiezen waar je je het meeste verbonden mee voelt. Door onze krachten te bundelen, kunnen we alles bereiken! Als je onderdeel wilt worden van onze community, schrijf je dan gratis in via het inschrijfformulier op onze website. (https://womaninmarketing.com/sluit-je-aan/)

Je kunt me ook volgen op de onderstaande kanalen, ik vertel je graag meer over marketing, het ondernemerschap vanuit mijn perspectief – inclusief alle valkuilen en fouten die ik heb gemaakt – en fleur je dag op met zonnige plaatjes uit de Côte d’Azur.

Instagram: https://www.instagram.com/thewomaninmarketing/
Facebook: https://www.facebook.com/thewomaninmarketing/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/23749795/

Laat een reactie achter