Untitled design (55)
Logo

Contentmarketing
Make the customer the hero of your story

 

Ontwerp zonder titel (10)

Klanten binden doe je door relevante content te bieden. Content die de klant echt helpt en slimmer maakt. In het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment. Content die zorgt voor interactie. Dit wordt uiteindelijk beloond met hun klandizie en trouw. Eerst geven voordat je kunt 'nemen'.

Een mooie vorm van contentmarketing is storytelling. Wat is storytelling? Het idee achter storytelling is het toepassen van een verhaallijn, om een doel te bereiken en betrokkenheid te creëren. Verhalen zijn namelijk een ideale manier om contact te maken, mensen te raken, een gevoel van herkenning geven, te verleiden, zingeving of helderheid te bieden of de saamhorigheid te vergroten. Verhalen raken ons, zijn concreet, zijn gemakkelijk te delen en geven betekenis.

Social Media is een onderdeel van crossmediale communicatie. Het Social Media landschap verandert voortdurend. De inzet van de Social Media content zal grotendeels gebaseerd zijn hierop. Diverse vormen van communicatie kan je gebruiken om jouw relevante content kenbaar te maken aan de desbetreffende doelgroep.

Advies

Socializious merkt dat er steeds vaker behoefte is aan advies bij Contentstrategie of Social Media vraagstukken. Het gaat om korte maar belangrijke vragen met een probleem waar men tegen aan loopt, maar ook expertise advies. Zelf uitzoeken kost enorm veel tijd, kostbare tijd.

Daarom is het vanaf nu mogelijk om Socializious voor korte advies uren te boeken. Dus heb je vragen of advies nodig? Samen komen we er wel uit!

Tarieven 2023:

1 uur € 79,-   exclusief btw
2 uur € 140,-   exclusief btw

Wil je live een keer afspreken, geen probleem een afspraak is zo gemaakt! (exclusief reiskosten)