Ontwerp zonder titel (11)
Logo

Contentmarketing
Make the customer the hero of your story

 

Ontwerp zonder titel (13)

Het binden van klanten vereist het aanbieden van waardevolle content. Content die daadwerkelijk bijdraagt aan de behoeften van de klant en hen helpt slimmer te worden. Dit moet geleverd worden in het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment om effectief te zijn. Interactieve content is essentieel, en deze inspanningen worden uiteindelijk beloond met loyaliteit en klantentrouw. Het principe van 'geven voordat je kunt nemen' is hierbij leidend.

Een effectieve vorm van contentmarketing is storytelling. Storytelling draait om het creëren van een verhaallijn om een specifiek doel te bereiken en betrokkenheid te stimuleren. Verhalen zijn krachtige middelen om contact te maken, emoties op te roepen, herkenning te bieden, te verleiden, betekenis te geven of de gemeenschapszin te vergroten. Ze zijn tastbaar, gemakkelijk te delen en voegen betekenis toe.

Het Social Media landschap verandert voortdurend. De inzet van de Social Media content zal grotendeels gebaseerd zijn hierop. Diverse vormen van communicatie kan je gebruiken om jouw relevante content kenbaar te maken aan de desbetreffende doelgroep.

Advies

Socializious merkt dat er steeds vaker behoefte is aan advies bij Contentstrategie of Social Media vraagstukken. Het gaat om korte maar belangrijke vragen met een probleem waar men tegen aan loopt, maar ook expertise advies. Zelf uitzoeken kost enorm veel tijd, kostbare tijd.

Daarom is het vanaf nu mogelijk om Socializious voor korte advies uren te boeken. Dus heb je vragen of advies nodig? Samen komen we er wel uit!

Tarieven 2024:

1 uur € 87,-   exclusief btw
2 uur € 147,-   exclusief btw

Wil je live een keer afspreken, geen probleem een afspraak is zo gemaakt! (exclusief reiskosten)