Blog door Socializious

10.000 volgers op Instagram voor een paperclip

De swipe-up link is een slimme manier om een URL toe te voegen aan je Instagram story. Als je een afbeelding toevoegt aan je story, dan moet je deze bewerken en dan verschijnt er een paperclip aan de bovenkant. Klik hierop, voeg een URL toe en je bent ready to go. Kijkers van jouw story kunnen nu naar boven vegen om een link te openen. Op die manier krijg je meer bezoekers op jouw website.

Geen paperclip te zien? Dan heb je waarschijnlijk minder dan 10.000 volgers. Heb je meer dan 10.000 volgers, controleer dan of je een geverifieerd bedrijfsprofiel hebt. Als je minder volgers hebt, tag dan jezelf in de Instagram story. Mijn account is Socializious, dus dan zou ik @socializious gebruiken in de story. Wanneer kijkers op deze link klikken, komen ze op mijn bedrijfsprofiel, waar een link te vinden is naar de website.

Even vergeten wat een Instagram story ook alweer is? Ik vertel het je in een notendop.

Instagram stories zijn opeenvolgende verticale afbeeldingen en video’s die je achter elkaar bekijkt en die na 24 uur weer verdwijnen. De verschillende video’s en afbeeldingen spelen automatisch achter elkaar af, zodat ze samen een story vormen. Je vindt ze bovenaan op de homepage in de Instagram app.

Door goede Instagram stories te maken sluit je aan bij een nieuwe manier van communiceren, geef je je bedrijf een persoonlijker gezicht en kun je je Instagramaccount laten groeien. Je moet alleen even weten hoe je het doet en wat de mogelijkheden zijn.

“ Everything is a story – You are a story – I am a story “

~ Frances Hodgson Burnett ~