Untitled design (67)
socializious_logo-zwart-wit_RGB-1

Over Socializious
Everyone has a story

Untitled design (41)

MEET SOCIALIZIOUS

Kom jij tijd te kort voor het schrijven van relevante content voor jou Socialmedia-kanalen? Je wilt content maken die indruk maakt en je focussen op waar jij goed in bent? Jouw verhaal vertellen en top of mind blijven bij jouw doelgroep? Je mist een sterke contentstrategie en komt woorden tekort?

Geen zorgen, daar heb ik de oplossing voor. Ik geloof dat merkbeleving en betrokkenheid ontstaan door een goede samenwerking met jou als klant. Wat inspireert jou om te doen wat jij doet? Jouw verhaal is namelijk uniek. Door het uitbesteden van Social Media management geef ik jou waardevolle tijd, tijd voor jezelf, de juiste focus en tijd voor jouw bedrijf. Mijn naam is Liza Roskam, jouw social storyteller.

Klanten binden doe je door relevante content te bieden. Content die de klant echt helpt en slimmer maakt. In het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment. Content die zorgt voor interactie. Dit wordt uiteindelijk beloond met hun klandizie en trouw. Eerst geven voordat je kunt 'nemen’. Een mooie vorm van contentmarketing is storytelling. Wat is storytelling? Het idee achter storytelling is het toepassen van een verhaallijn, om een doel te bereiken en betrokkenheid te creëren. Verhalen zijn namelijk een ideale manier om contact te maken, mensen te raken, een gevoel van herkenning geven. Verhalen raken ons, zijn concreet, zijn gemakkelijk te delen en geven betekenis.

Als persoon ben ik een storyteller en een doorzetter pur sang. Loyaliteit zit in mijn bloed net als een groot inlevingsvermogen. De woorden sociaal, creatief, direct en niet zeggen maar doen is echt Liza. Ik heb een relativerend vermogen en pas graag een analyserende helikopterview toe aan vraagstukken waar een oplossing voor nodig is. Ik werk graag samen met mensen, want samen bereik je meer dan alleen.

Ik zorg ervoor dat jij en jouw bedrijf in de spotlights staan en een welverdiende podiumplek krijgen. Spreek ik je gauw? Wie weet zijn wij de ideale match. Niet te vergeten: Ik ben flexibel en altijd bereikbaar!

Klaar om meer te ontdekken?

Neem contact op, dan maken we kennis om te kijken of wij de ideale match zijn!

Herken jij je in de volgende vraag?

Waarom bereik ik mijn doelgroep niet effectief met de huidige content?

Mijn ervaring: Het gaat om relevante content delen. Door het toepassen van storytelling in jouw contentstrategie raak je verbonden met jouw doelgroep. Verhalen zijn namelijk een ideale manier om contact te maken, mensen te raken, te verleiden, zingeving of helderheid te bieden, fans te krijgen of de community te vergroten.

Je kunt mij bereiken op:

Whatsapp of sms: 06 48 18 50 37
Email: info@socializious.nl of socializious@gmail.com
KvK-nummer: 68781504
Btw-id: NL002081297B70