Untitled design (67)
Logo

Over Socializious
Everyone has a story

Untitled design (41)

Socializious is Liza Roskam

Mijn werkervaring gaat meer dan tien jaar terug tot aan mijn afstuderen. De kennis die ik heb opgedaan varieert van (commercieel) projectmanagement, zowel print als online, tot Social Media, contentmarketing en community management. Als persoon ben ik een storyteller en een doorzetter pur sang. Loyaliteit zit in mijn bloed net als een groot inlevingsvermogen. De woorden sociaal, positief, creatief, direct en toneelspelen is echt Liza. Ik heb een relativerend vermogen en pas graag een analyserende helikopterview toe aan vraagstukken waar een oplossing voor nodig is.
Ik werk graag samen met mensen, want samen bereik je meer dan alleen.

Socializious is Liza Roskam

Mijn werkervaring gaat meer dan tien jaar terug tot aan mijn afstuderen. De kennis die ik heb opgedaan varieert van (commercieel) projectmanagement, zowel print als online, tot Social Media, contentmarketing en community management. Als persoon ben ik een storyteller en een doorzetter pur sang. Loyaliteit zit in mijn bloed net als een groot inlevingsvermogen. De woorden sociaal, creatief, direct en stiekem snoepen van ontbijtspek is echt Liza. Ik heb een relativerend vermogen en pas graag een analyserende helikopterview toe aan vraagstukken waar een oplossing voor nodig is. Ik werk graag samen met mensen, want samen bereik je meer dan alleen.

Herken jij je in de volgende vraag?

Waarom bereik ik mijn doelgroep niet effectief met de huidige content?

Mijn ervaring: Het gaat om relevante content delen. Door het toepassen van storytelling in jouw contentstrategie raak je verbonden met jouw doelgroep. Verhalen zijn namelijk een ideale manier om contact te maken, mensen te raken, te verleiden, zingeving of helderheid te bieden, fans te krijgen of de community te vergroten.

Ook zin in een goed gesprek en een lekker drankje?
Je kan mij bereiken op:

Telefoonnummer: 06 48 18 50 37
Email: info@socializious.nl
KvK-nummer: 68781504
Btw-id: NL002081297B70

Herken jij je in de volgende vraag?

"Waarom bereik ik mijn doelgroep niet effectief met de huidige content?"

Mijn ervaring: Het gaat niet om de like of retweet alleen, maar hoe raak je mensen met content, wat zet ze aan het denken, waar herkennen zij zich in en hoe komen ze in actie.

Ook zin in een goed gesprek en een lekker drankje?
Je kan mij bereiken op:

Telefoonnummer: 06 48 18 50 37
Email: socializious@gmail.com
KvK-nummer: 68781504