Ontwerp zonder titel (21)
Logo

Social Media
Don't deliver a product. Deliver an experience

Ontwerp zonder titel (15)

Alle Social Media platforms delen het gemeenschappelijke doel van het verbinden van mensen en bieden de mogelijkheid om informatie te delen en interactie met elkaar aan te gaan. Dit aspect is van bijzonder belang voor ondernemers en mkb-bedrijven. Niettemin betekent dit niet dat je lukraak alle Social Media kanalen moet gebruiken, aangezien het beheren van een dergelijk platform voor een bedrijf aanzienlijke tijd vergt.

Het is verstandiger om eerst grondig te overwegen hoe en of je via een van de Social Media kanalen jouw doelgroep of netwerk kunt bereiken. Socializious is van mening dat merkbeleving en betrokkenheid ontstaan door een doeltreffende samenwerking met jou als klant. Wat drijft jou om te doen wat je doet? Jouw verhaal is namelijk uniek.

Socializious luistert naar de behoeften en identificeert welke niche doelgroep van essentieel belang is. Bovendien moet content emoties oproepen, een verhaal vertellen, en proactiviteit bevorderen. Het streven is een gevoel van herkenning te creëren in jouw product of aanbod. Ik bied je kostbare tijd, tijd voor zelfreflectie, de juiste focus en tijd voor de groei van jouw bedrijf.

Advies

Socializious merkt dat er steeds vaker behoefte is aan advies bij Contentstrategie of Social Media vraagstukken. Het gaat om korte maar belangrijke vragen met een probleem waar men tegen aan loopt, maar ook expertise advies. Zelf uitzoeken kost enorm veel tijd, kostbare tijd.

Daarom is het vanaf nu mogelijk om Socializious voor korte advies uren te boeken. Dus heb je vragen of advies nodig? Samen komen we er wel uit!

Tarieven 2024:

1 uur online € 87,- exclusief btw
2 uur online € 147,- exclusief btw

Wil je live een keer afspreken, geen probleem een afspraak is zo gemaakt! (exclusief reiskosten)