Ontwerp zonder titel (15)
Logo

Social Media
Don't deliver a product. Deliver an experience

Untitled design (45)

Alle Social Media kanalen hebben met elkaar gemeen dat het mensen met elkaar verbindt en dat het de mogelijkheid geeft om dingen te delen en interactie aan te gaan met elkaar. Dit is interessant voor jou als ondernemer of mkb bedrijf. Het betekent niet dat je alle Social Media kanalen blindelings moet inzetten, het managen van een Social Media platform voor een bedrijf kost heel veel tijd.

Beter is het eerst goed te bedenken hoe en of je via een van de Social Media kanalen jouw doelgroep of netwerk kan bereiken. Socializious gelooft dat merkbeleving en betrokkenheid ontstaan door een goede samenwerking met jou als klant. Wat inspireert jou om te doen wat jij doet? Jouw verhaal is namelijk uniek.

Socializious luistert naar waar de behoefte ligt en welke doelgroep belangrijk is. Daarbij moet content een gevoel teweeg brengen en met dat gevoel pro-activiteit stimuleren. Een gevoel van herkenning in jouw product. Ik geef je waardevolle tijd, tijd voor jezelf, de juiste focus en tijd voor jouw bedrijf.

Advies

Socializious merkt dat er steeds vaker behoefte is aan advies bij Contentstrategie of Social Media vraagstukken. Het gaat om korte maar belangrijke vragen met een probleem waar men tegen aan loopt, maar ook expertise advies. Zelf uitzoeken kost enorm veel tijd, kostbare tijd.

Daarom is het vanaf nu mogelijk om Socializious voor korte advies uren te boeken. Dus heb je vragen of advies nodig? Samen komen we er wel uit!

Tarieven 2023:

1 uur online € 79,- exclusief btw
2 uur online € 140,- exclusief btw

Wil je live een keer afspreken, geen probleem een afspraak is zo gemaakt! (exclusief reiskosten)